Ποιος ενοχλεί και απειλεί τον Πελοπίδα Καλλίρη;

 Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, απευθύνθηκα σήμερα στην Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου,  πρώτα ως πολίτης και ύστερα
ως αιρετός δημόσιος λειτουργός, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχομαι ενοχλήσεις και απειλές θρασύδειλων εμπλεκομένων πιθανών σε σαθρά συστήματα που επιδιώκουν τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

Οι συντονισμένες προσπάθειες τους να τα συντηρήσουν σε βάρος των συμπολιτών μας, θα με βρίσκουν καθημερινά απέναντί τους.

Η βελτίωση καταστάσεων και η θεραπεία στρεβλώσεων, προς όφελος της κοινωνίας και της Κορινθίας μας, δεν είναι για μένα μόνο καθήκον που προκύπτει από το θεσμικό ρόλο που υπηρετώ, αλλά και αυτοσκοπός μου ως πολίτης αυτού του τόπου.

Αυτονόητα και αδιαπραγμάτευτα, θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη ενάντια στη παρανομία και την ανηθικότητα, όπου και αν διαπιστώνεται και θα   στέκομαι στο πλευρό  όσων θίγονται ή εκφοβίζονται, με όλες μου τις δυνάμεις και με όποιο προσωπικό κόστος.

Γι αυτό, ας γνωρίζουν καλά ότι οι απειλές τους  δεν με αγγίζουν, ούτε με πτοούν το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι.   

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη


Σχόλια