Καταγγελία για τους τραμπουκισμούς κατά φοιτητή στη Νεμέα

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου

Καταδικάζουμε την προσπάθεια τραμπουκισμού ενός φοιτητή της ΕΠΑΣ Νεμέας από δομημένο
«τάγμα εφόδου», υποστηρικτές της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης/κόμματος της Χ.Α.στη Νεμέα.

 Πριν λίγες ημέρες έξω από τη φοιτητική εστία της ΕΠΑΣ Νεμέας οι γνωστοί τραμπούκοι κατέφθασαν οργανωμένα και στοχευμένα, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα και απηύθυναν φραστικές επιθέσεις κατά ενός φοιτητή γύρω στις 12:00 τα μεσάνυχτα. Η επίθεση έλαβε χώρα έξω από τον προαύλιο χώρο της εστίας, όπου «έψαχναν»να τον «συνετίσουν» και απειλούσαν τους συμφοιτητές του, ώστε να αποκαλύψουν πού βρίσκεται. Οι φασίστες με απειλές και τρομοκρατία νομίζουν πως μπορούν να σπείρουν το φόβο και την υποταγή, αφού ανήγγειλαν με τις βοές τους ότι «θα τον βρουν». 

Αυτή τους η κίνηση επιβεβαιώνει ότι το βαθύ παρακράτος βγήκε για ακόμα μία φορά από τις τρύπες του, προσπαθώντας να εκφοβίσει με συμμορίτικες λογικέςτους φοιτητές. Η τοπική και όχι μόνο κοινωνία όμως στέκεται και θα στέκεται εμπόδιο στο ξέπλυμα της νεοναζιστικής συμμορίας, σε αντίθεση με διάφορα «φιλόξενα» ΜΜΕ και τις μέχρι τώρα πολιτικές του αστικού μπλοκ εξουσίας και των κυβερνήσεων. Δεν ξεχνάμε τους δολοφόνους του Παύλου, του Σαχζάτ, τις επιθέσεις στους αλιεργάτες, στους μετανάστες, στα συνδικάτα, στους αλληλέγγυους, στους αντιφασίστες, στους ομοφυλόφιλους, στις γυναίκες, σε κάθε διαφορετικό και διαφορετική… Καμία επίθεση, καμία ρατσιστική συμπεριφορά δεν πρέπει να μένει αναπάντητη.

Καμία ανοχή σε παρόμοιες τακτικές και συμπεριφορές, κανένας μόνος, καμία μόνη, απέναντι στην εγκληματική οργάνωση των φασιστών της Χ.Α.

Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου

antiratsistikokorinthou




Σχόλια