Ιωάννα Φιλντίση: Οι χθεσινές δηλώσεις Καλαντζή δεν είχαν καμία βάση, ούτε νομική ούτε λογική


Δείτε την απάντηση της δημοτικής συμβούλου Νεμέας Ιωάννας Φιλντίση, σχετικά με την χθεσινή συνέντευξη του Δημάρχου Κων/νου Καλαντζή:









''Σε σχέση με τη χθεσινή συνέντευξη του κ. Καλαντζή, θα μπορούσα ν’ απαντήσω κάτι υπό την προϋπόθεση ότι αυτά που είπε είχαν κάποια βάση νομική ή λογική. 
 Προφανώς δεν είχαν ούτε το ένα ούτε το άλλο.  

Σε γενικές γραμμές ήταν όπως πάντα:  μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια να δικαιολογήσει όσα δεν δικαιολογούνται,  ευρισκόμενος μετά την απόρριψη της ένστασης  Ζάχου (όχι τη «μη συζήτηση» όπως ψευδώς είπε) σε πολύ δύσκολη θέση, τραγικά εκτεθειμένος τόσο απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στον κόσμο. 


Είναι επιεικώς λυπηρό ένας Δήμαρχος να μην έχει το θάρρος και την ευθιξία ν’ αποδεχτεί τις ευθύνες του, εκθέτοντας  ένα  Δήμο  και να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από φτηνά ψέματα και ασυνάρτητες δικαιολογίες που δεν πείθουν πια ούτε τους ίδιους τους δημοτικούς του συμβούλους. 

 Νομίζει φαίνεται ότι κοροϊδεύει τον κόσμο, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του  και  καλό  θα ήταν να σταματήσει να το κάνει  αυτό γιατί ο κόσμος δεν κοροϊδεύεται πλέον.  Όσο για την ουσία θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξής μας  κ. Ανδριανάκος''.

Ιωάννα Ι. Φιλντίση



Σχόλια