Κώστας Καλαντζής: Είμαστε υποχρεωμένοι να μην ακολουθήσουμε τον κ. Ανδριανάκο στον κατήφορο που έχει επιλέξει να βαδίσει

 Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νεμέας και του Δημάρχου Νεμέας Κώστα Καλαντζή στις δημοσιεύσεις και τα δελτία τύπου που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν την
αξιοπρέπεια και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής.              
       
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


''Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κύριο Ανδριανάκο πως  οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν το Μαϊο του 2014 και να συνειδητοποιήσει το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών .
Ως Δημοτική Αρχή έχουμε επιλέξει να απαντάμε σπάνια σε σχόλια, δημοσιεύσεις και δελτία τύπου, πολλές φορές ανωνύμων και ευφάνταστων «συγγραφέων» μιας και τις περισσότερες φορές βρίθουν από ανακρίβειες, κακεντρέχειες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν την αξιοπρέπεια και την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής.

Η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δεν αποτελεί τσιφλίκι κανενός και πολύ περισσότερο όσων προσπαθούν να την μετατρέψουν σε ρινγκ προεκλογικής αρένας και χώρο διχασμού των πολιτών, εξαπολύοντας ύβρεις, εκβιαστικές εκφράσεις, συκοφαντίες και κάθε λογής ισχυρισμούς που μόνο  κακό επιφέρουν στη συνοχή και την πρόοδο του Δήμου μας.   Είμαστε υποχρεωμένοι  να μην ακολουθήσουμε τον κύριο Ανδριανάκο στον κατήφορο που έχει επιλέξει να βαδίσει. Αυτή είναι η εντολή των πολιτών και αυτή υπηρετούμε.

Στόχος και σκοπός μας τα δύο τελευταία χρόνια ήταν και είναι να επαναφέρουμε τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου στο επίπεδο που μας αξίζει και όχι στο επίπεδο που παραλάβαμε.

Καθημερινά και αγόγγυστα μέσα σε ασφυκτικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον δίνουμε πραγματικές μάχες για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον τόπο μας, δημιουργούμε προϋποθέσεις για πραγματική ανάπτυξη στον τόπο μας και επαναφέρουμε την ευταξία και την νοικοκυροσύνη στο Δήμο μας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αρχίζουν και φαίνονται ήδη.

Αφήνουμε τον κύριο Ανδριανάκο στη μιζέρια του, στις κούφιες του υποδείξεις και στις πρόσκαιρες κινήσεις εντυπωσιασμού που καθόλου πλέον δεν εντυπωσιάζουν αλλά λυπούν τους πολίτες.

Του συστήνουμε δε να ξεπεράσει σύντομα προς όφελος δικό του αλλά και του Δήμου μας το αποτέλεσμα των εκλογών που τον έφερε στη θέση της αντιπολίτευσης .
Ο Δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής και ο συνδυασμός του Ανάπτυξη-Δημιουργία δεν θα επιτρέψουν ποτέ το διχασμό που επιχειρείται από την ομάδα του κυρίου Ανδριανάκου και την επιστροφή του Δήμου μας στο μαρασμό και την απαξίωση. Συνεχίζουμε με μοναδικό μας γνώρισμα το κοινό καλό, την πρόοδο, τη διαφάνεια σε όλα και την προοπτική να φτάσουμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει''.

Νεμέα   17/10/2016

Σχόλια