Απάντηση στο δελτίο τύπου Καλαντζή της Δημοτικής Παράταξης ''ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ''

Σε απάντηση των όσων λέει ο κ. Καλαντζής στο σημερινό δελτίο τύπου του, θέλουμε να του υπενθυμίσουμε τις «ενωτικές» δηλώσεις του το βράδυ των εκλογών και την «ενωτική» ένσταση του κ.
Ζάχου, που δείχνουν ξεκάθαρα ποιος δεν έχει καταλάβει ότι έχουν τελειώσει οι εκλογές και ποιος επιχειρεί να διχάσει τη Νεμέα  γιατί μόνο με συκοφαντίες και ψέματα μπορεί να επιβιώσει πολιτικά και να κρύψει τον κατήφορό του, την απραξία του, τον εξευτελισμό και την πλήρη διάλυση του Δήμου.





Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή  και ο κ. Καλαντζής  δυο χρόνια τώρα δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο θεσμικός τους ρόλος. Και είναι κοινή πεποίθηση ολοένα και περισσότερων Νεμεατών ότι ο κ. Καλαντζής παρέλαβε μια Νεμέα ραγδαία αναπτυσσόμενη, με μεγάλα και σημαντικά έργα τελειωμένα και σε εξέλιξη (είσοδος πόλης, κεντρική πλατεία, αναστήλωση Παναγίας και Αγίου Γεωργίου, δρόμος Νεμέας – Κουτσίου  και πολλά άλλα μικρότερα) και την έχει μετατρέψει σε πανελλαδικό περίγελο με τους γυφτοκαυγάδες του, τις ενστάσεις του και την παντελή  έλλειψη νέων έργων. Τι έχει κάνει ο κ. Καλαντζής στα δύο αυτά χρόνια, που τόσο απεγνωσμένα προσπαθεί να μας πείσει στο δελτίο τύπου του γι’ αυτό;

Χαιρόμαστε που επιτέλους η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να μιλήσει. Διαπιστώνουμε  όμως με λύπη μας ότι πάλι ο κ. Καλαντζής  αποφεύγει να σας πει την αλήθεια. Αποφεύγει δηλαδή να μιλήσει για τις καταγγελίες μας και για όσα διερευνούν αυτή τη στιγμή Αρχές σαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το ΣΕΔΕΕ στο Δήμο μας.
Επίσης δεν δίνει καμία απάντηση γιατί δεν έδωσε τον λόγο στον κ. Ανδριανάκο στα τελευταία δημοτικά συμβούλια ο δημοκρατικός Πρόεδρος του Δημοτικού του Συμβουλίου.

Ν’ αφήσουν τις υπεκφυγές και τις εκθέσεις ιδεών και να μας πουν τι φοβούνται και γιατί κρύβονται.


                            ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
                                                                                    «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ»






Σχόλια