Κιλκίς: Του έκοψαν το ρεύμα και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της τοπικής ΔΕΗ στο Κιλκίς, όταν ένας άνδρας εισέβαλε και περιέλουσε με βενζίνη
τους έντρομους υπαλλήλους.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί της Τετάρτης (21/2), λίγο αφότου είχαν ανοίξει τα γραφεία της επιχείρησης.

Κάποια στιγμή μπήκε ένας 70χρονος και άρχισε να ζητά εξηγήσεις από τους εργαζόμενους για τη διακοπή της σύνδεσης του με το δίκτυο.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν αρχικά να ηρεμήσουν τον εξοργισμένο άνδρα, εξηγώντας του ότι αυτό συνέβη επειδή είχε αφήσει απλήρωτο τον λογαριασμό και πως θα πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες για να του συνδέσουν ξανά το ρεύμα.

Ωστόσο ο δυσαρεστημένος άνδρας δεν άκουγε τίποτα και συνέχιζε να ζητά την άμεση επανασύνδεση. Μόλις ο 70χρονος αντιλήφθηκε ότι το αίτημά του δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιηθεί, έφυγε εκτοξεύοντας ύβρεις.

Η περιπέτεια όμως των εργαζομένων δεν είχε τελειώσει, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεψε με χειρότερες προθέσεις.

Η έκπληξη των υπαλλήλων μετατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη σε τρόμο, όταν είδαν ότι ο 70χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα μπιτόνι γεμάτο με βενζίνη.

Στη συνέχεια, ο άνδρας άρχισε να χύνει το εύφλεκτο υλικό στο πάτωμα και να καταβρέχει τους έντρομους υπαλλήλους απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά.

Για καλή τύχη όλων, ο 70χρονος δεν πρόλαβε να κάνει πράξη την απειλή του, καθώς κάποιος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος αντιστεκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της σύλληψής του.
Πηγή: Espresso newsbomb.gr

Σχόλια