Συνάντηση Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου - Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την Πέμπτη 18/01 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων. Θεοδώρων, κ. Γιώργου
Γκιώνη, της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και της διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην έδρα της στην Τρίπολη. 

Η συνάντηση ορίστηκε σε συνέχεια αιτήματος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από την περιφέρεια στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν:

- από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου,  ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Καραβούλης, η Αντιπρόεδρος, κ. Σοφία Φιλιππίδου, ο Γραμματέας, κ. Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας, κ. Δημήτρης Βλάσσης και ο κ. Δημήτρης Θυμής, μέλος Δ.Σ. του Οργανισμού
- από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ Υποδομών, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Κορινθίας, κ. Γεώργιος Πετρίτσης,  ο Γ. Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας κ. Γιώργος Κωστόγιαννης και ο Ειδικός Σύμβουλος Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σωτήρης Βαρελάς. 

Η συνάντηση είχε μια πλούσια ατζέντα θεμάτων που αφορούν στην Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ οργανισμού και περιφέρειας σε κοινές δράσεις καθώς και για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής αναφορικά με την μελλοντική τουριστικής της ανάπτυξη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε κοινή στρατηγική για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη του τουρισμού καθώς και για την επίλυση ζητημάτων που εμποδίζουν την αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού.  

 Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και Περιφέρεια Πελοποννήσου ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κων/να Νικολάκου θα παραστεί, κατόπιν πρόσκλησης που έχει σταλεί, στο επόμενο Δ.Σ. του Οργανισμού.

Σχόλια