Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών Παννεμεατικού και Πανιωνίου

Στη σελίδα του Παννεμεατικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται:
''Είναι κάτι παραπάνω από τιμή η πιθανή συνεργασία σε επίπεδο
ακαδημιών της ομάδας μας, με αυτή του Πανιωνίου.


Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία των "κυανέρυθρων" που απαρτιζόταν από τον κ. Στέλιο Αποσπόρη (υπεύθυνος δικτύου ακαδημιών), τον κ. Αντώνη Μανίκα (υπεύθυνος scouting), τον κ. Παναγιώτη Πάλλα (παλαίμαχος του συλλόγου) και τον κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλο (επικεφαλής ακαδημιών), βρέθηκαν στη Νεμέα, όπου συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Παννεμεατικού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Κασκαντάμης, ο γενικός γραμματέας κ. Σπύρος Πιέρρος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Χρήστος Αϊβαλής, ο γενικός αρχηγός κ. Στέλιος Καραναστάσης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Κώστας Παπαγιαννάκης, στις εγκαταστάσεις του Soccer Park, συνομίλησαν με τους ανθρώπους του "Ιστορικού" για την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η επαφή έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και σύντομα θα έχουμε νεότερα για το αν τελικά ο Παννεμεατικός θα ενταχθεί στο δίκτυο των ακαδημιών του Πανιωνίου, που ξεκινά να λειτουργεί.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας επισκέφθηκαν και το Δημοτικό Στάδιο, ενώ έδωσαν το παρόν και στο Δημαρχείο όπου ο Δήμαρχος κ. Καλαντζής παρέδωσε τιμητικές πλακέτες.
Ως Παννεμεατικός θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Μιχάλη Δόνα, έναν άνθρωπο που αγαπά ιδιαίτερα το σύλλογό μας, για τη συγκεκριμένη ενέργεια, να βρεθούν στη Νεμέα αυτά τα "ιερά τέρατα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές''.

Σχόλια