Άργος : Απεργιακή κινητοποίηση και πορεία διαμαρτυρίας

Σε εξέλιξη η απεργιακή κινητοποίηση στο ΆργοςΜε βασικό σύνθημα «Το τερματίσατε» ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν σήμερα ένα ηχηρό όχι στον
προϋπολογισμό λιτότητας αλλά και σε κάθε αδιέξοδη και ανάλγητη κυβερνητική πολιτική που έχει «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Η σημερινή 24ωρη απεργία είναι η 45η από το 2010 που άρχισαν να εφαρμόζονται τα μέτρα των μνημονίων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται και από τις 10 το πρωί στην Αργολίδα η απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιείται στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. 
Τα συνδικάτα αντιδρούν στην αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στο νέο προϋπολογισμό, αλλά και σε κάθε μέτρο και στόχευση που οδηγεί σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών τους δικαιωμάτων.
Στην κινητοποίηση παίρνουν μέρος το ΠΑΜΕ, Σωματεία εργαζομένων , ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι  κα
Οι αγρότες του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους, και διαμαρτύρονται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος στην χώρα μας.
Στην συγκέντρωση μίλησαν αρκετά στελέχη του ΠΑΜΕ , οι οποίοι στηλίτευσαν τις πολιτικές της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης, καλούν τον ελληνικό λαό σε γενικό ξεσηκωμό προκειμένου να πάρει τον πλούτο στα χέρια του.

Στο τέλος της απεργιακής κινητοποίησης οι διαμαρτυρόμενοι συμμετείχαν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Άργους 

Σχόλια