Δήλωση Φώτη Πέζου: Δυναμικό παρόν για την επιτυχία όλων των επιχειρήσεων - Εκλογές Επιμελητηρίου

Οι επιχειρηματίες που γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τα προβλήματα που τους απασχολούν, πρέπει να δώσουν δυναμικά το παρόν στην εκλογική διαδικασία, τονίζει ο υποψήφιος
σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, Φώτης Πέζος.
Συγκεκριμένα τονίζει: «Όλοι εμείς που παίρνουμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου, γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που έχουν σήμερα οι επιχειρήσεις της Κορινθίας και πού ακριβώς υπάρχει πρόβλημα. Γιατί τα ζούμε καθημερινά. Συστρατευτήκαμε με τον κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη, επειδή διαπιστώσαμε ότι είναι γνώστης, έχει εμπειρία και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει την επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο. Καλώ λοιπόν όλους τους συναδέλφους, επιχειρηματίες και εμπόρους, να δώσουμε δυναμικό παρόν σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον μας, ζητώ τη στήριξή τους και εύχομαι, στις 11 Δεκεμβρίου να είμαστε όλοι ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχόλια