Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Αργολίδα

Καταγγέλλουμε την σύλληψη του Παντελή Κοκκινόπουλου, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αύρα» και μέλος του Δημοτικού
Συμβουλίου Ναυπλίου και τη σύλληψη  18 ακόμη ακόμα αγωνιστών - μελών της Κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Άργους, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου.


Τα μέλη της Κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς υλοποιούσαν ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων και άλλων κοινωνικών φορέων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς κατά πολιτών που είναι θύματα της κρίσης.

Η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει ακόμα την αυταπάτη ότι με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα αρπάξει για τις τράπεζες και τα fund ότι με ιδρώτα και αίμα απέκτησε ο ελληνικός λαός.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη γιατί διώκονται 19 μέλη της που ειρηνικά παρίσταντο στο Ειρηνοδικείο Άργους συμπαραστεκόμενοι στην αποτροπή πλειστηριασμού λαϊκής περιουσίας συμπολίτη τους.

Καμία επιχείρηση κατατρομοκράτησης των αγωνιστών δεν μπορεί να ανακόψει το ανερχόμενο κίνημα κατά των πλειστηριασμών για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των λαϊκών περιουσιών.

Εκφράζουμε την στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς  στην Αργολίδα.
Απαιτούμε: Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Αργολίδα. 


ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ Σταύρος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Σαράντος

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου




Σχόλια