Το πρωτεύον ζήτημα, είναι ότι το ματς ήταν “σικέ”!

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «μόνο μια νέα αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας»


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο “σικέ” ματς μεταξύ του μικρού τιμονιέρη Αλέξη και του Κούλη του Μητσοτάκουλα, ο δεύτερος κέρδισε από τα αποδυτήρια με σκορ 0–1.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αυτό οφείλουμε να παραδεχθούμε όσοι δεν έχουμε κάλο στον εγκέφαλο ή δεν έχουμε πουλήσει τη νοημοσύνη μας για μια κρατικοδίαιτη καρέκλα.

Το πρωτεύον ζήτημα, δεν είναι ο κάλος που έχει ο καθένας μας στον καμ(μ)ένο του εγκέφαλο ούτε έχει σημασία η ευφήμερη βολή μας, αν κάποια τέτοια απολαμβάνουμε.
Το πρωτεύον ζήτημα, είναι ότι το ματς είναι “σικέ”.
Το πρωτεύον ζήτημα είναι ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή.
Το πρωτεύον ζήτημα είναι ότι κανένα από αυτά τα πολιτικά σκύβαλα που περιφέρονται στους μπερντέδες της τηλε-δημοκρατίας μας, δεν έχει να προτείνει απολύτως τίποτα.

“Δεξιοί” ή “αριστεροί”, δεν έχουν να προτείνουν τίποτα υπέρ της πτωχής, όπως την κατάντησαν, Ελλάδας! Τίποτα περισσότερο από την ευημερία των ιδιωτικών κερδοσκοπικών κεφαλαίων, εις βάρος του κόπου του μέσου κακομοίρη, που κατάφερε να στήσει ένα ιδιωτικό κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του: Η αλητεία, βρίσκεται στην εξουσία, ανέκαθεν στην Ελλάδα, και εδώ και μιαν επταετία, αυτό έχει γίνει περισσότερο από προφανές!

Το χαρακτηριστικότερο από τα πρόσφατα παραδείγματα: Ανέφικτη, χαρακτήρισε ο “υπουργός” Οικονομίας και Ανάπτυξης (sic), πρωτοδεύτερη φορά “αριστερά”, τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας σε δανειολήπτες με “κόκκινο” δάνειο και υποθηκευμένη την πρώτη τους κατοικία, να το εξαγοράζουν κατά προτεραιότητα από την τράπεζα, πριν αυτό καταλήξει στα χέρια ξένου fund! Πουλημένα κορμιά!

O Κούλης δεν έχει να πει τίποτα για τα πουλημένα κορμιά που κυβερνούν, γιατί είναι ίδιος με αυτούς, αν και όχι χειρότερος, γιατί τουλάχιστον δεν είναι τόσο υποκριτής, όσο εκείνο το “αριστερό” θρασίμι και η θλιβερή κουστωδία του, που κυβερνούν.

Πάντως, παρά το παραμύθι που πουλάει ο Κούλης του Μητσοτάκουλα , όσοι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, θυμόμαστε και τη θητεία του, στη γελοία κυβέρνηση του Σα(χλα)μάρα. Έτσι δεν είναι;

Χρειάζεται ένα νέο αφήγημα…

medium.com/@Raskolnick


Σχόλια