Ραχήλ Μακρή: Τα Σταλινάκια που ψηφίζουν φασίστες για αντιπροέδρους της Βουλής τσακώνονται, για το ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας

Ο μόνος λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει τα ιστορικά τεκμηριωμένα εγκλήματα που συντελέστηκαν από τον Στάλιν, για την
εγκαθίδρυση μια κόκκινης αιματοβαμμένης δικτατορίας, είναι γιατί το φασιστικό μόρφωμα με την προβιά αριστερών, ακολουθεί την ίδια ακριβώς τακτική.

Καλυμμένος πίσω από την μαρξιστική ιδεολογία και πλαστογραφώντας τον κομμουνισμό, εφήρμοσε έναν ακραία σκληρό κρατικό καπιταλισμό, και εξόντωνε όποιον δεν το αποδεχόταν.

Η επιβολή για το πώς θα ντύνονται, τι θα διαβάζουν «και πώς θα αναπνέουν» οι άνθρωποι, ουδεμία σχέση είχε με όλα αυτά. Το ίδιο και ο πατριωτισμός με τα επικίνδυνα μορφώματα που δημιούργησαν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και θρέφουν σήμερα στην χώρα μας οι ίδιοι ακριβώς που αναγορεύουν σε αντιπρόεδρους της Βουλής, φασίστες.

Ακούστε Σταλινάκια. Ο Χίτλερ νικήθηκε από 27 εκατ. Σοβιετικούς πολίτες, εκατομμύρια πολίτες σε όλη την Ευρώπη και χιλιάδες Έλληνες που αντιστάθηκαν.

Εσείς, τα αδίστακτα ανθρωπάκια με τις αριστερές και δεξιές προβιές, που τσακώνεστε για τα συνέδρια, απλά επιβεβαιώνετε περίτρανα την οργουελική φάρμα των ζώων και ότι τα εγκλήματα του Χίτλερ δεν τελείωσαν στις 9 Μαΐου του 1945, το ίδιο και του Στάλιν.
Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
www.metoponikis.gr


Σχόλια