Ραχήλ Μακρή: Οι απατεώνες κάνουν σκι και μπάνια και οι φτωχοί κρατούμενοι πεθαίνουν σε άθλιες συνθήκες στις φυλακές

Η αδιαφορία της προηγούμενης Συγκυβέρνησης για τις ταπεινωτικές συνθήκες που βιώνουν οι κρατούμενοι στις φυλακές
Κορυδαλλού έπρεπε να είχε σταματήσει με την ανάληψη της υποτιθέμενης κυβέρνησης της Αριστεράς.

Αντί η Συγκυβέρνηση, να βελτιώσει τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές, έσπευσε να νομοθετήσει προφανέστατα κατόπιν εντολών κρατούμενων, πελατών, μεγαλοδικηγόρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τον περιβόητο νόμο για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Με τον νόμο αυτό σήμερα, με την αιτιολογία προβλημάτων υγείας, αποφυλακίζονται απατεώνες που μετά από λίγο καιρό εμφανίζονται να απολαμβάνουν μπανάκια σε πισίνες και σκι στα χειμερινά θέρετρα, και από την άλλη άρρωστοι κρατούμενοι πεθαίνουν στις φυλακές.

Όπως καταγγέλλουν κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού, μια καρκινοπαθής πέθανε στην φυλακή όπου βρισκόταν για πάνω από δύο μήνες, ενώ η υγεία της ήταν σε άθλια κατάσταση.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την «Δημαρίτισσα», διορισμένη του ΣΥΡΙΖΑ, Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που αντί να φροντίζει τα θέματα για τα οποία πληρώνεται από τις τσέπες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων από τα μνημόνια που ψήφισε εξασφαλίζοντας θέσεις Γραμματέα, συμμετέχει σε εκδηλώσεις υποδοχής του κ. Φούχτελ στο Ναύπλιο.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τον θάνατο της κρατούμενης και την άνιση μεταχείριση κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν απολαμβάνουν την κατάλληλη αντιμετώπιση και την αντίστοιχη περίθαλψη των λαμογιών της χώρας, που απολαμβάνουν την ελευθερία τους.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης 

www.metoponikis.gr

Σχόλια