Κόρινθος: Ομιλία στο Αλλότροπον με θέμα: ''Υπάρχει ζωή εκτός του Ευρώ! Διώξε το φόβο!''

Βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα από τα ΜΜΕ, ότι τα μνημόνια είναι μονόδρομος, πως δε γίνεται τίποτα άλλο. Είναι όμως έτσι; Υπάρχει άλλος δρόμος;  Το Αλλότροπον διοργανώνει ένα κύκλο συζητήσεων με έγκριτους
επιστήμονες, οικονομολόγους, κοινωνιολόγους, συνταγματολόγους κι άλλους που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους και θα συζητήσουμε μαζί τους.  
Πρώτος καλεσμένος μας είναι ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης.




Σας προσκαλούμε στην ομιλία/συζήτηση με τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102 στην Κόρινθο, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 6:30  το απόγευμα με θέμα «Υπάρχει ζωή εκτός του Ευρώ! Διώξε το φόβο!» 

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη


Σύντομο Βιογραφικό
O Δημήτρης Καζάκης είναι οικονομολόγος-αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφούσε σε τακτική βάση στην εφημερίδα Ποντίκι και στο περιοδικό Hellenic Nexus. Έχει γράψει το βιβλίο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΜΠΗΪΑ - Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας» Έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη συγκρότηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος και Γ. Γραμματέας. Κατάγεται από την Καλαμάτα Μεσσηνίας όπου και γεννήθηκε  το 1962 και  φοίτησε στην ΑΣΟΕΕ οικονομικά.

Σχόλια