AKKEΛ: Αν δεν παράξουμε θα ζητιανεύουμε δόσεις με ανταλλάγματα γη και ύδωρ

Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ είχε και έχει σοβαρές προτάσεις για την έξοδο της χώρας απο την κρίση, όλοι βλέπουμε πως η συνταγή που ακολούθησαν ΔΝΤ τρόικα και
κατοχικές κυβερνήσεις είναι από λανθασμένη έως καταστροφική. 

7 χρόνια σκληρής μνημονιακής πολιτικής, φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού και ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας αλλά και εθνικής κυριαρχίας και το αποτέλεσμα το χρέος της χώρας όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε δραματικά,στην ουσία όμως διαλύσαμε και διαλύουμε τους πλουτοπαραγωγικούς τομείς της χώρας τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. 

Εμείς είχαμε προτείνει αναπτυξιακά κίνητρα και στους δύο πυλώνες που θα μπορούσαν να μας βγάλουν άμεσα από την κρίση. Αυτοί μας έφεραν υπερφορολόγηση, αύξηση ΦΠΑ, αύξηση ΕΦΚ πετρελαίου και τριπλασιασμό ασφαλιστικών εισφορών και φυσικά αύξηση του κόστους παραγωγής. Καταστρέφουν επίσης τον τουρισμό με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και τις τουριστικές περιοχές. Φαεινότερο πλέον του ηλίου πως κάποιο και για κάποιους συγκεκριμένους λόγους απεργάζονται την καταστροφή της χώρας μας. Στόχος τους να γίνουμε αποικία του Δ΄ΡΑΙΧ υπό οικονομική κατοχή και να μας μετατρέψουν σε κολλήγους στην ίδια μας την γη και νοικάρηδες στα σπίτια μας.Δεν χρειαζόμαστε οικονομολόγους,τεχνοκράτες και μεγάλα μυαλά για να καταλάβουμε πως τα πράγματα είναι τόσο απλά, είναι αυτό που λέει και ο κάθε νοικοκύρης στο σπίτι του ''αν δεν δουλέψεις δεν θα έχεις να φας'' αυτό συμβαίνει και σε ένα κράτος, αν δεν παράξει είναι υποχρεωμένο να ζητιανεύει δόσεις....

Στην δεδομένη χρονική στιγμή το ΑΚΚΕΛ και ο πρωτογενής τομέας είναι η λύση του προβλήματος. Είμαστε αυτοί που μπορούμε,θέλουμε, έχουμε τα μέσα και την τεχνογνωσία, την όρεξη να παράξουμε πραγματικό πλούτο για αυτή την έρμη χώρα και δεν μας αφήνουν.

 Όλα τα υπόλοιπα κόμματα μιλάνε για προγράμματα-ευχολόγια τυπωμένα σε ιλουστρασιόν χαρτιά άχρηστα μιας και ποτέ δεν θα υλοποιήσουν αφού δεν θα υπάρχουν τα χρήματα στα ταμεία του κράτους και φυσικά κοινωνική πολιτική με δανεικά δεν γίνεται. 

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό Ελληνικό-πατριωτικό κόμμα που προτείνει άμεσες λύσεις για να γεμίσει με ζεστό χρήμα ο εθνικός κορβανάς.Όσο για το αν μένουμε Ευρώπη ή όχι αυτό μετά απο σοβαρή συζήτηση θα εξαρτηθεί απο την στάση των δανειστών μας, φυσικά και δεν μένουμε σε μια Ευρώπη που λόγο χρεών θα αποφασίσει την καταδίκη μας σε θάνατο ή σε ισόβια δεσμά κατοχής.

kthnotrofia.pblogs.gr

Σχόλια