Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2016 στο Κτήμα Γκόφα

Και φέτος όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, το Κτήμα Γκόφα 3 και 4 Σεπτεμβρίου θα έχει ανοικτές τις πόρτες του στους λάτρεις του κρασιού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται γευσιγνωσίες
των κρασιών μας, καθώς και ξεναγήσεις σε όλους τους χώρους του οινοποιείου και των αμπελιών μας.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε το ημερήσιο οινικό μας party από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 20:00 το βράδυ που αναμένεται να γίνει θεσμός, πλάι στον Μυθικό ποταμό Ασωπό, με μουσική, BBQ και φυσικά απολαμβάνοντας τη συνοδεία των κρασιών μας. Ένα party που όπως φαίνεται θα είναι Μυθικό .


Παράλληλα, ο κόσμος που θα μας επισκεφθεί θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει τα έργα των σχεδιαστών που συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό ετικέτας για το κτήμα μας, με τον νικητή αυτού του διαγωνισμού να πλαισιώνει με το έργο του, κάποια από τις φιάλες του κτήματός μας. 

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα γνωρίσετε τον νικητή του διαγωνισμού και διάσημο Χαράκτη Mauricio Schvarzman που ήρθε από Αργεντιή για την απονομή του Βραβείου "INTERNATIONAL WINE LABEL DESIGN COMPETITION". 

Διαλέξτε ποια από τις δύο ημέρες θα μας επισκεφθείτε και ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Απολαύστε τα κρασιά μας σε ένα μοναδικό περιβάλλον στη φύση και χαρείτε το με την καρδιά σας. 

Και όλα αυτά, μόλις μια ώρα και κάτι από την Αθήνα .

Σχόλια