Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν πάω Μέγαρο, θα πάω Εξάρχεια - Απέρριψε την πρόσκληση Παυλόπουλου


Οχι μόνο απέρριψε την πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου να παραβρεθεί στην δεξίωση αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο, αλλά κάνει το δικό της κάλεσμα για την πλατεία Εξαρχείων.

Ο λόγος για την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έστειλε δική της πρόσκληση στους φίλους του
κόμματός της «Πλεύση Ελευθερίας» και μάλιστα σε ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος έναντι του ύπατου πολιτειακού παράγοντα.

Μάλιστα, ανέβασε σε φωτογραφία την πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας με την σφραγίδα «απορρίπτεται» ενώ σχολιάζει ειρωνικά την ενδυματολογική επιλογή ενδύματος. Σε αντίστιξη με την προεδρική πρόσκληση που αναφέρει ως ένδυμα «βαθύχρωμο» για τους πολιτικούς και «στολή 8» για τους ένστολους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου γράφει: «Ενδυμα: Ο,τι βολεύει».

Ετσι την Κυριακή η πρόεδρος της Πλεύσης ελευθερίας θα βρίσκεται στο μπαρ «Ginger Ale» στην οδό Θεμιστοκλέους στην καρδιά των Εξαρχείων.

Η πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Οι ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ συναντάνε τους φίλους τους σε πλατείες. Πρώτη στάση, η πλατεία μας. Με αφορμή την πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου, εμείς θα είμαστε μετά τις 21.30 στην πλατεία Εξαρχείων, για να βρεθούμε και να συζητήσουμε και να διεκδικήσουμε τη Δημοκρατία ξανά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους.
Ας έρθει όποιος θέλει.
Χρόνος: Κυριακή 24/7
Τόπος: Ginger Ale (Θεμιστοκλέους 74)
Ένδυμα: Ό,τι βολεύει».

Ως γνωστόν η κυρία Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας πως «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία, ο λαός θα γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες κι ανοιχτούς δρόμους».

iefimerida.gr


Σχόλια