ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE: Παράταση της Προθεσμίας Ανακοπής μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2016

Για όσους δεν πρόλαβαν να ασκήσουν ανακοπή κατά την πρώτη και επίσημη προθεσμία της 18-1-2016,  αυτή είναι η τελευταία άτυπη διορία.

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Όσοι δεν αναγράφονταν στον πίνακα που ανήρτησαν οι δύο εταιρείες
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ" και "Commercial Value ΑΑΕ" στην ιστοσελίδα τους και οι οποίοι επρόκειτο να αποζημιωθούν για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους είχαν προθεσμία μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2016 να ασκήσουν ανακοπή με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων στο Μον. Πρωτ. Αθηνών, ώστε να συμπεριληφθούν και αυτοί στους σχετικούς καταλόγους.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των ασφαλισμένων που δεν πρόλαβαν να ασκήσουν την ανακοπή επειδή δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα, οι δύο εταιρείες υπο εκκαθάριση ανήγγειλαν ότι παρατείνεται άτυπα η προθεσμία κατάθεσης των ανακοπών μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2016.

Το βασικό έγγραφο που χρειάζεται σε πρώτη φάση να έχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους.

Για όποιον ενδιαφέρεται να διεκδικήσει το δικαίωμα της αποζημίωσης θα πρέπει μέχρι τέλους της επόμενης εβδομάδας να επικοινωνήσει με το Δικηγορικό μας Γραφείο, προκειμένου να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την άσκηση Ανακοπής κατά των καταστάσεων με τους δικαιούχους αποζημίωσης.



Αναστασία Χρ. Μήλιου
Δικηγόρος Παρ’Εφέταις Αθηνών
Τηλ.  6945-028153,
e-mail: natmil@otenet.gr, info@legalaction.gr



Σχόλια