Σεμινάρια για μελλοντικούς αγρότες από το ΙΓΕ

Σεμινάρια πάνω σε αγροτικά θέματα (Μελισσοκομίας, Ελαιοκομίας, Αμπελουργίας – Οινολογίας, Σαλιγκαροτροφίας, Αρωματικών Φυτών, Φυτικών Καλλυντικών, Αγροβιοτεχνίας και για 36 ακόμα εξειδικευμένα θέματα) πραγματοποιεί στις εγκαταστάσεις του στο κτήμα Συγγρού το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.


Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν δραστηριότητα στον αγροτικό τομέα και αναζητούν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.
Πραγματοποιούνται σεμινάρια βραχείας διάρκειας 120 ωρών, ταχύρρυθμα 80 ωρών και επαγγελματικά 120 ωρών.
Οι εγγραφές για την Α’ περίοδο 2016 των σεμιναρίων έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 19-02-2016.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του ΙΓΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ige.gr ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ινστιτούτου, στο τηλ. 210- 8011146.

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών είναι Ν.Π.Δ.Δ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και αποτελεί Κληροδότημα της Ιφιγένειας Ανδρέα Συγγρού. Εδρεύει εντός του Κτήματος Συγγρού σε μια έκταση περίπου 1.000 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 750 στρέμματα είναι δάσος χαλέπιας πεύκης ιδιαίτερου αισθητικού κάλλους και τα υπόλοιπα 250 στρέμματα περιλαμβάνουν κατεξοχήν δενδρώδεις καλλιέργειες (φυστικιάς, ελιάς, αμπέλου κτλ). 

Σχόλια