Πύργος: Άγρια δολοφονία 48χρονου πατέρα τριών παιδιών

Ένας 51χρονος (Γ.Ψ.) που φέρεται να πάσχει απο ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 48χρονου Π.Κ. στην οδό Ολυμπίων στις 3.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το θύμα φέρεται να
στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα χρωμάτων και ειδών κιγκαλερίας και όταν βγήκε δέχθηκε απρόκλητα την επίθεση του 51χρονου. Ο 48χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του ένα Seat Ibiza κόκκινου χρώματος με το οποίο τράπηκε σε φυγή. 
Οι Αρχές τον αναζητούν γνωρίζοντας πολύ καλά τα στοιχεία του.

Ο 48χρονος επέστρεφε από τη δουλειά του και στάθμευσε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του. Ο 51χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως τον περίμενε και μόλις ο 48χρονος βγήκε απο το όχημα τον έπληξε με μαχαίρι τρεις φορές στην πλάτη - με βάση τις πρώτες πληροφορίες. Ο δράστης κατόπιν ανέβηκε στο σπίτι του στον πρώτο οροφο κτιρίου ακριβώς απέναντι και πήρε μια βαλίτσα. Έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ τους. Ο 48χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

ilialive.gr

Σχόλια