Κορινθία: Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε μαθητή από το λεωφορείο για 1 ευρώ (VIDEO)

Συνέβη χθες το μεσημέρι στην Αρχαία Κόρινθο. Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε 10χρονο μαθητή από το λεωφορείο για 1 ευρώ. Η αντίδραση των γονιών και η «συγγνώμη»

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην Αρχαία Κόρινθο, με πρωταγωνιστή έναν 10χρονο μαθητή δημοτικού σχολείου, ο οποίος τελείωσε το μάθημα και πήρε το λεωφορείο από τη στάση για να πάει στο σπίτι του, που
βρίσκεται σε απόσταση περίπου 6 χιλιομέτρων.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί το ΚΤΕΛ Κορινθίας για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών.

Όμως η έκδοση ταυτοτήτων των μαθητών και οι σχετικές διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην έχουν στα χέρια τους τα αποδεικτικά στοιχεία. Και ο οδηγός του ΚΤΕΛ κατέβασε τον μαθητή για... ένα ευρώ.

Οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν για το συμβάν τόσο τη διεύθυνση του σχολείου, όσο και τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, ενώ φέρονται αποφασισμένοι να απευθυνθούν στον εισαγγελέα.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο πρόεδρος τόνισε ότι επικοινώνησε με τον οδηγό του λεωφορείου και τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψε ο πατέρας του μικρού μαθητή. Ζήτησε συγγνώμη ενώ όπως είπε, συγγνώμη ζητάει και ο οδηγός...


Σχόλια