Κορινθία: Έκανε 15 κλοπές σε τέσσερις μήνες αλλά κατέληξε στο κρατητήριο

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου, δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε σπίτια και άλλους χώρους, στον Άσσο και το Περιγιάλι Κορινθίας - και για την υπόθεση κατηγορείται ένας 25χρονος Αλβανός.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε
ότι ο 25χρονος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, κατά το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Μάρτιο έως και την 12 Ιουνίου 2015, είχε διαπράξει επτά κλοπές και μία απόπειρα σε σπίτια, μία κλοπή σε τροχόσπιτο και μία κλοπή σε Ιερό Ναό στον Άσσο Κορινθίας. Επίσης είχε κάνει άλλες τέσσερις κλοπές σε σπίτια και σε μία αποθήκη στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική του δράση, ο 25χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο υπολογίζεται ότι αγγίζει τις 35.000 ευρώ.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 25χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια