Έρχεται η χρεοκοπία του Οβελία...Ή μήπως η κατάρρευση του Ευρώ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΝΙ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ (ή έστω κάτι φθηνότερο) ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (έστω και σε βρώμικη θάλασσα)... 
‘Αν κάποια κέντρα αποφάσισαν η Ελλάδα αυτή την ΠΑΣΧΑΛΙΑ να συρθεί ατιμασμένη με νέα δυσβάστακτα μνημόνια για να επιβιώσουν οι
¨εθνικές βδέλλες¨ και έτσι να γλυτώσουμε την ¨χρεοκοπία¨ θεωρώ ότι παίζουν με τα τελευταία ψυχικά αποθέματα της ιώβειας Ελληνικής υπομονής.

Όποιος γνωρίζει απλά μαθηματικά και οικονομικά ξέρει πολύ καλά που το πάνε οι τοκογλύφοι αργά ή γρήγορα, είτε αυτό λέγετε χρεοκοπία του οβελία ( ΠΑΣΧΑ) ή χρεωκοπία του καρπουζιού( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ).
Τελεία και Παύλα η Χρεοκοπία στην Ελλάδα δεν θα έχει Υπόσταση.
Ακριβώς γιατί το ΕΥΡΩ σαν νόμισμα δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σαν παράγοντας ανάπτυξης, ομογενοποίησης και κοινωνικής συναλληλίας στην Ευρώπη.
Αντίθετα λειτούργησε ως στοιχείο διαχωρισμού και σύγκρουσης εθνικών οικονομιών.
Όμως στην οικονομική αξία του Ευρώ οφείλουμε κάτι πολύ σημαντικό.
Η ΠΛΕΟΝΕΞΊΑ για την αθέμιτη συγκέντρωση του από δόλια άτομα μέσα στην πατρίδα μας ανέδειξε σε όλο το μεγαλείο της το ΣΠΟΡ της ΛΑΜΟΓΙΑΣ που κατέστρεψε με δραματικούς ρυθμούς την χώρα.
Μην στενοχωρείστε…σε περίπτωση ¨τέτοιου είδους χρεοκοπίας¨ η σούβλα την φετινή ΠΑΣΧΑΛΙΑ δεν θα μείνει δίχως οβελία...!

Η ΕΛΛΑΔΑ του καθημερινού μόχθου που πόνεσε τα τελευταία χρόνια είναι αποφασισμένη από εδώ και πέρα να ¨σουβλίσει¨ δηλ να ξεκαθαρίσει τον τόπο της από τις πράξεις και τις ενέργειες εκείνες που διενεργήθηκαν με δόλια απάτη και έφεραν το ιστορικό πλέον και καταγεγραμμένο φαινόμενο της ΛΑΜΟΓΙΑΣ .

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας”

polemiko-imerologio.gr

Σχόλια