Ένα σκυλί ήταν η αιτία γα να χάσει την ζωή της η 19χρονη στο Ναύπλιο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου από τον άδικο χαμό της 19χρονης Β.Β.τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 15 Απριλίου στον κόμβο της Αγίας Ελεούσας.

Σήμερα ήρθαν στην δημοσιότητα λεπτομέρειες από το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή της ένα νέο κορίτσι μόλις 19 χρονών και τραυματίστηκαν ευτυχώς
όχι σοβαρά ακόμα δύο 19χρονες συμμαθήτριες της.

Χθες το βράδυ καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα εκ των τραυματισθέντων με κατεύθυνση τον κόμβο της Αγίας Ελεούσας βγήκε εκτός έλεγχου, όταν στην προσπάθεια της οδηγού να αποφύγει μια ομάδα αδέσποτων σκυλιών, το αυτοκίνητο ολίσθησε πλάγιο-μετωπικά  και έπεσε με δύναμη πάνω σε μαντρότοιχο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η άτυχη κοπέλα που ήταν συνεπιβάτης στο πίσω κάθισμα, να χτυπήσει πολύ σοβαρά το κεφάλι της στην πόρτα του αυτοκινήτου και να χάσει την ζωή της.Οι δύο άλλες κοπέλες δεν διατρέχουν κίνδυνο καθώς είναι τραυματισμένες μόνο με μώλωπες.

Η κηδεία της άτυχης 19χρονης θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου στις 17:00 μ.μ., ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον ναό για προσκύνημα στις 16:00 μ.μ.

Καλή δύναμη στους γονείς και τους οικείους της.

argolikeseidhseis.gr

Σχόλια