Έγκλημα-μυστήριο στην Άνω Βούλα

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, μία 60χρονη γυναίκα, η Ε.Λ., ιδιοκτήτρια σπιτιού που βρίσκεται επί της οδού Ρόδων, στην Άνω Βούλα.

 Το πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν εκπαιδευτικός, εντοπίστηκε στο ισόγειο τριώροφης μεζονέτας και φέρει τραύματα από
μαχαίρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της Αστυνομίας, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ο οποίος μέχρι στιγμής αναζητείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω.

 Ο σύζυγός της, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της εκπαίδευσης κάλεσε την αστυνομία, καθώς ήταν αυτός που την βρήκε να κείτεται στο πάτωμα, μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφερε τραύματα στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Πληροφορίες ανέφεραν πως από την αρχική έρευνα, που έκαναν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού, απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Οι έρευνες για το έγκλημα στρέφονται στο στενό περιβάλλον του θύματος.

Μάλιστα, έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν στην Αστυνομία δύο από τα παιδιά του θύματος, ενώ ο έτερος γιος της γυναίκας αναζητείται στην περιοχή της Νεμέας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει αυτοψία και νεκροψία και αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.

πηγή: zougla.gr

Σχόλια