Συνελήφθη δραπέτης των κρατητηρίων Α.Τ. Κορίνθου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, ένα από τα τρία άτομα, που είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Πρόκειται, για τον 35χρονο ημεδαπό Ρομά, ο οποίος μαζί με έναν 22χρονο
ημεδαπό και έναν 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, στις 26 Φεβρουαρίου, είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, εντόπισαν τον 35χρονο, να κινείται με μοτοσικλέτα και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος, κατά τη σύλληψή του, αντιστάθηκε.

Όπως προέκυψε, ο 35χρονος είχε αφαιρέσει τη μοτοσικλέτα το πρωί από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραπετών.

Σχόλια