Αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό
σχεδιασμό της Διεύθυνσης Ασφαλείας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια τριακόσια είκοσι άτομα, εκ των οποίων εννιακόσια ογδόντα ήταν ημεδαποί και τριακόσια σαράντα ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε χίλια εκατόν ογδόντα έξι οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα τρία άτομα, από τα οποία εξήντα οκτώ ήταν ημεδαποί και ογδόντα πέντε ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα τρία άτομα.

Πιο αναλυτικά σε ότι αφορά την Κορινθία συνελήφθησαν:

Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για απόπειρα κλοπής μετάλλων.
Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -89.557,94- ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου…».

Σχόλια