Σήμερα εκδικάζεται η προσφυγή του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας κατά του Ο.Α.Ε.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Σήμερα 11/12/2014 στα δικαστήρια της Κορίνθου εκδικάζεται η προσφυγή του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας  κατά του Ο.Α.Ε.Ε.  Μετά από προσπάθεια ενός έτους και κόντρα  στα οργανωμένα συμφέροντα που προσπάθησαν να μας αποτρέψουν υλοποιούμε το στόχο μας . Ζητάμε από την Ελληνική  Δικαιοσύνη να μας επικυρώσει το συνταγματικό μας δικαίωμα, για
ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε εμάς και τις οικογένειες μας.
        Επίσης μετά από μία πτώση τζίρου στις επιχειρήσεις μας άνω του 50% χωρίς δική μας υπαιτιότητα τα τελευταία 5 χρόνια , ζητάμε από τον Ο.Α.Ε.Ε.  να μας αναγνωρίσει το δικαίωμα να μπορούμε να ασφαλιστούμε σε κατώτερη κλίμακα ασφάλισης και να σταματήσει να μας αυξάνει ασφαλιστική κατηγορία κατά βούληση. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες Δικαστές και στην Ελληνική Δικαιοσύνη  .Ζητάμε το ελάχιστο συνταγματικά κατοχυρωμένο από το  1975 δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη . Λέμε όχι στην πολιτική που θέλει να εξαλείψει την μεσαία τάξη ( Την ραχοκοκαλιά της οικονομίας όπως έλεγαν οι πολιτικοί μας ) .
          Συνάδελφοι η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι ένα από τα όπλα που μας δίνει το Σύνταγμα. Πιέστε τις συνδικαλιστικές σας οργανώσεις να το χρησιμοποιήσουν. Οι μαζικές προσφυγές μπορούν  να αλλάξουν το κλίμα και το αποτέλεσμα. 
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ δίνει το παράδειγμα . “ Ο αγώνας τώρα ξεκινάει

 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
Ο Πρόεδρος  
Μπαρλιάς   Αναστάσιος

Σχόλια