Μεγάλο διπλό ο Παννεμεατικός, 0-2 την Κόρινθο - VIDEO

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παννεμεατικός, ο οποίος επικράτησε 0-2 της Κορίνθου, πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα και … έστησε λαϊκά δικαστήρια στην «Μπάρτσα». Ένταση μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων απογοητευμένοι από την κάκιστη εικόνα της ομάδας τους, έριξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ δεν γλίτωσαν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Κορίνθου, που
τα άκουσαν για τα καλά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καμία κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Κεμαλάι, ενώ ο Παννεμεατικός πολύ καλύτερα στημένος, εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.


Στο α’ μέρος, δεν υπήρξαν ουσιαστικά φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν αρκετές φορές από δεξιά, να δοκιμάζουν αρκετές σέντρες, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Εκτός από μια κεφαλιά του Πέδρο που δεν ανησύχησε καθόλου τον Κεμαλάι από πλευράς Κορίνθου και ένα σουτ του Μητράκου μέσα από την περιοχή που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πανούση για τον Παννεμεατικό, δεν καταγράφηκε κάτι ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα από τα πρώτα λεπτά και έφτασαν στο 0-1 στο 67’ όταν ο Τσιωτάκης με υπέροχη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Αναγνωστόπουλο, αυτός βγήκε απέναντι από τον Πανούση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Κορίνθου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τίποτα αξιόλογο, ο Παννεμεατικός είχε τον απόλυτο έλεγχο και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Μητράκος με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα του, ενώ οι φίλαθλοι των γηπεδούχων είχαν ήδη αρχίσει τα … γαλλικά προς τους παίκτες της «Μπάρτσα».

Η Κόρινθος πλησίασε στις καθυστερήσεις στο 1-2, αλλά το γύρισμα του Δήμα από κοντά μετά από απόκρουση του Κεμαλάι, έφυγε άουτ, με το τελευταίο σφύριγμα του εξαιρετικού Ρούτση να βρίσκει τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το σπουδαίο διπλό και από την άλλη πλευρά, οι παίκτες της «Μπάρτσα» να τα… ακούν για τα καλά από τους φιλάθλους τους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πανούσης, Μαυρέλης Γ., Χρυσίνης, Λέκκας, Ευθυμίου, Μπέλλης, Δελάρδας, Πέδρο, Φραγκάκης, Λίμα, Καρβούνης

Έπαιξαν και οι: Δήμας, Αυγέρης, Γλυκοφρύδης

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Παλυβός, Σγούρος, Μητράκος, Τσιωτάκης, Μέμικο, Κριαράς, Τζίνης, Ροθώνης, Αναγνωστόπουλος

Έπαιξαν και οι: Κωστούρος, Δημαράκης, Μπεξής Ι.



apopsi24.gr

Σχόλια