Δηλώσεις του Β.Νανόπουλου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

"Θα είμαστε στο πλευρό των Κορινθίων πολιτών, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν, αλλά όλων."

Σημεία από τις δηλώσεις του επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Β.Νανόπουλου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου επί της ένστασης που κατατέθηκε για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κορινθίων :

- Στην επανακαταμέτρηση που έγινε διαπιστώθηκε σωρεία προβλημάτων. Το Δικαστήριο πολλά από αυτά τα δέχτηκε, πολλά από αυτά τα ερμήνευσε ποικιλοτρόπως. Με τη σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Πρωτοδικείο δίνει ένα προβάδισμα 28 ψηφοδελτίων στον κύριο Πνευματικό.

- Με την απόφαση αυτή παραμένει Δήμαρχος ο κύριος Πνευματικός. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους μισούς Κορίνθιους οι οποίοι μας ψήφισαν, μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθημερινά. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο καθαρός και έντιμος αγώνας που κάναμε μέχρι σήμερα συνεχίζεται και θα είμαστε και εγώ και οι συνυποψήφιοι στο συνδυασμό δίπλα τους για το καλό των Κορινθίων πολιτών, όχι μόνο αυτών που μας ψήφισαν, αλλά όλων των Κορινθίων πολιτών.

- Τα προβλήματα στο Δήμο Κορινθίων είναι πολλά και εμείς θα αναλώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

- Οι νομικοί μας σύμβουλοι θα μελετήσουν την απόφαση που ανακοινώθηκε και ανάλογα με την εκτίμησή τους θα αποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.


Σχόλια