Νίκη – ανάσα ο Παννεμεατικός, 2-1 τον Κύψελο (video)

Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει ο Παννεμεατικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Κύψελου, παίζοντας με δύναμη και πάθος, κόντρα σε έναν αντίπαλο, που αν και είχε τις απουσίες του, έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά, θέλοντας να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Έκλεισαν στην
περιοχή του τον Κύψελο, δημιούργησαν δύο καλές στιγμές με τον Αναγνωστόπουλο, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, κάνοντας κυρίως επιθέσεις από δεξιά, με τους Τσιάκο και Δημαράκη, να βρίσκουν αρκετό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι όταν έβρισκαν την ευκαιρία έβγαιναν στην αντεπίθεση και έφτασαν  πολύ κοντά στο 0-1, αλλά ο Νόσκο δεν έπιασε «γεμάτο» το σουτ από το ύψος της περιοχής, με τον Κεμαλάι, να πέφτει και να μπλοκάρει.

Το 1-0 ήρθε στο 27’ όταν ο Γκέντοβ ξέφυγε με υπέροχο τρόπο από τον Παππά, πετώντας την μπάλα από τη μια πλευρά και φεύγοντας αυτός από την άλλη, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του Ντάση.

Ο Κύψελος έφτασε όμως στην ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, με κεφαλιά του Αμπαδιωτάκη, έπειτα από πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κολλιάκου, ενώ έχασε και μια καλή στιγμή με τον Κονιδάρη να σουτάρει, αλλά ο Σγούρος έβαλε την κόντρα και ενώ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, είχε «φάτσα» το τέρμα.


Στην επανάληψη, ο Παννεμεατικός συνέχισε να πιέζει, κέρδισε μάλιστα πέναλτι σε ανατροπή του Αναγνωστόπουλου από τον Κυρέζη (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής, κάτι που δεν φαίνεται), αλλά Γκέντοβ δεν μπόρεσε να νικήσει τον για ακόμα μια φορά εξαιρετικό Ντάση, που έπεσε στη γωνία του και έδιωξε.

Η είσοδος του Τσιωτάκη, έδωσε πνοή στην ομάδα της Νεμέας, καθώς οι γηπεδούχοι πλέον είχαν την καθολική υπεροχή και πίεζαν για το γκολ της νίκης.

Έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ντάσης έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Αναγνωστόπουλου, για να φτάσουμε στο 80’ όταν ο Κριαράς μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από το νεαρό Δήμα, που μόλις είχε περάσει στο ματς, ο διαιτητής κ. Κεφιλής υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος, λυτρώνοντας την ομάδα του.

Η νίκη του Παννεμεατικού ήταν δίκαιη, καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν θέληση και πάθος σε όλη τη διάρκεια του ματς, γνωρίζοντας πως οι τρεις βαθμοί ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρουν.

Μεγάλη βοήθεια έδωσε ο Τσιωτάκης με την είσοδό του στο ματς, πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από τον Γιάννη Δημαράκη, πολύτιμος ο Ροθώνης, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των Γκέντοβ και Αναγνωστόπουλου, χωρίς να υστερήσει κάποιος.

Από τον Κύψελο που παρά τις απουσίες του, στάθηκε πολύ καλά (κυρίως αμυντικά), ο Ντάσης ήταν και πάλι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, ο Αμπαδιωτάκης έδωσε πάρα πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου, όπως και ο Νόσκο, ενώ καλή ήταν και η παρουσία των Ασλάνογλου, Κολλιάκου και Παππά.

 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Δημαράκης (84’ Πήττας), Παλυβός, Μητράκος, Σγούρος, Τζίνης (60’ Τσιωτάκης), Τσιάκος (56’ Μέμικο), Κριαράς, Αναγνωστόπουλος, Γκέντοβ, Ροθώνης

 ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Κυρέζης, Παππάς Γ., Ζάχος (56’ Τσούκο) (79’ Δήμας), Ασλάνογλου, Νόσκο, Δαμαλάς, Αμπαδιωτάκης Κ., Κονιδάρης, Κολλιάκος, Κουρούμπαλης



apopsi24.gr

Σχόλια