Οχτώ συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε
εκατόν πενήντα πέντε άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι οκτώ ήταν ημεδαποί και είκοσι επτά ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ογδόντα τρία οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι εννέα άτομα, από τα οποία είκοσι δύο ήταν ημεδαποί και επτά ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας αλλοδαπός, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Μία ημεδαπή και μία αλλοδαπή, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.
Τρεις ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία υπόθεση κλοπής σε οικία στην Κόρινθο Κορινθίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα εννέα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -109- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου και εικόνας (CD’S και DVD’S), καθώς και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Σχόλια