Νεμέα: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο 22/10

   
Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου  του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται  στην έδρα του Δήμου στη  Νεμέα και επί της οδού Λεωφ. Παπακωνσταντίνου  αριθ. 39Β την  22α  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  έτους  2014 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 7:30μ.μ.   σύμφωνα με το άρθρο 67 του N.3852/10 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


1.    Περί : Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον.έτους 2014 για την εκτέλεση της πράξης με τίτλο «Οδηγός Πόλης Δήμου Νεμέας» (24η αναμόρφωση)
2.    Περί : Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον.έτους 2014 για την καταβολή εκλογικής αποζημίωσης υπαλλήλων που εργάστηκαν για την προπαρασκευή και διεξαγωγή των Δημοτικών, Περιφερειακών εκλογών και της ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (25η αναμόρφωση)
3.    Περί: τροποποίησης της αριθμ. 5/56/2014 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου   για την εγγραφή πίστωσης ποσού 12.000,00€ για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Κατασκευή εισόδων πρόσβασης από την οδό Νεμέας-Κόμβος Νεμέας προς όμορες ιδιοκτησίες (ανεξάρτητο και αυτοτελές) (26η αναμόρφωση)
4.    Περί: Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικον.έτους 2014 για την εγγραφή πίστωσης ποσού 8.400,00€ για την προμήθεια εξοπλισμού μικροφωνικής εγκατάστασης συστήματος καταγραφής ήχου για τις ανάγκες του Δήμου.(27η αναμόρφωση)
5.    Περί: Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικον.έτους 2014 για την εγγραφή πίστωσης ποσού.2.500,00€ για την απομαγνητοφώνηση πρακτικών δημοτικού συμβουλίου (28η αναμόρφωση)
6.    Περί :Έγκρισης  αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον.έτους 2014 για την εγγραφή συμπληρωματικών  πιστώσεων σε διαφόρους Κ.Α. του σκέλους των εξόδων  που αφορούν τακτικές αποδοχές προσωπικού(29η αναμόρφωση) 
7.    Περί : Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2014 για την ενίσχυση του Κ.Α. 00-6331.001 του σκέλους των εξόδων με τίτλο «Ενιαίος φόρος ακινήτων»(30η αναμόρφωση)
8.    Περί : Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον.έτους 2014 για την εγγραφή πίστωσης για  κάλυψη υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας από εξωτερικές υπηρεσίες προστασίας & πρόληψης ΕΞ.Υ.Π.Π (31η αναμόρφωση) 
9.    Περί : Έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον.έτους 2014 για την εγγραφή συμπληρωματικής πίστωσης  στον Κ.Α.00-6734.001 του σκέλους των εξόδων με τίτλο «Προαιρετικές επιχορηγήσεις σε αθλητικούς οργανισμούς και σωματεία» (32η αναμόρφωση)
10. Περί Επιχορήγησης Αθλητικών συλλόγων Δήμου Νεμέας 
11. Περί  Επιχορήγησης από ΚΑΠ  στο  Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας  Κοινωνικής προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας  Δανιήλ Παμπούκης» για την κάλυψη των λειτουργικών του δαπανών   
12. Περί : Έγκρισης διάθεσης δαπάνης για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
13. Περί : Έγκρισης διάθεσης δαπάνης για  τη διοργάνωση εσπερίδας ελιάς και ελαιολάδου
14. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως  Πολιτιστικού  συλλόγου Δήμου Νεμέας 
15. Περί: Ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική   Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νεμέας»   (από αναβολή)
16. Περί: Ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νεμέας»(από αναβολή)
17. Ορισμός Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (από αναβολή)
18. Περί: Αντικατάστασης μέλους στο Διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία « Κορινθιακή Συνεργασία για την απασχόληση»  με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου « Συλλογική τοπική Δράση για την Απασχόληση στη Κορινθία»
19. Περί:  Ορισμού εκπροσώπου Δήμου Νεμέας για τη   συμμετοχή του στην τακτική γενική συνέλευση του ΚΕΚ Ν.Κορινθίας Α.Ε.
20. Περί :Ορισμού εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝ.ΒΟ.Π. Α.Ε.
21. Περί :Ορισμού εκπροσώπου του Δήμου στην Επιστημονική μη κερδοσκοπική Εταιρεία με την Επωνυμία  Δίκτυο Υγειών Πόλεων.
22. Περί ορισμού  Επιτροπής  παρακολούθησης και καλής λειτουργίας λαϊκής αγοράς για το έτος 2014.
23. Περί: Συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Γηπέδου Πετρίου » (σχετ:Με αριθμ. 7/2011 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου)
24. Περί: Συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «  Οδοποιια Τ.Κ. Γαλατά  »(σχετ: Με αριθμ. 2/2012 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου)
25. Περί: Εγκρισης 1ου ΑΠΕ    του έργου «Κατασκευή Αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Αρχ.Κλεωνών (σχετ:Η με αριθμ. 40/2013 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου)
26. Περί: Εγκρισης 1ου ΑΠΕ    του έργου «Κατασκευή Αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων Τ.Κ. Αρχ.Κλεωνών (σχετ:Η με αριθμ. 3/2014 μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμο
27. Περί: Έγκρισης χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σε δικαιούχους του Δήμου μας
28. Περί: Άρσης λειτουργίας των παιδικών χαρών του Δήμου δυνάμει της αριθμ. 28492/2009  υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 931/Β/2009) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει
29. Ανανέωση αδειών επαγγελματικών πωλητών λαϊκών αγορών
30. Περί: διαγραφής ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Νεμέας
31. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Σωτηρόπουλου Αντωνίου του Παναγιώτη για διαγραφή οφειλής από βεβαιωτικό κατάλογο δικαιώματος βοσκής
32. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Χανιά Νικολάου  του Κωνσταντίνου για διαγραφή οφειλής από βεβαιωτικό κατάλογο δικαιώματος βοσκής
33. Συζήτηση επί της αιτήσεως  Ασημακοπούλου Θεοδώρα του Χαραλάμπους    για έκδοση παραγωγικής άδειας Πωλητή λαϊκών Αγορών 
34. Εγκατάσταση e-banking στην Τράπεζα Πειραιώς για εξόφληση πληρωμών του Δήμου με εντολή μεταφοράς

                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ
                                                                              
               
                                                                                              ΖΑΧΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                                                 

Σχόλια