Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας για τις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας


Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας τελείωσαν. Το αν πήγαν καλά η όχι θα το κρίνει ο κόσμος που της έζησε από κοντά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας πήρε μέρος σ'αυτές όπως κάνει κάθε χρόνο. Η γιορτή φέτος ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και ήταν συμβολική. Ο συμβολισμός ήταν πως εμείς οι έμποροι της Νεμέας, τώρα μέσα στην κρίση την ώρα που οι
επιταγές της Τρόικα κρέμονται σαν σπάθη πάνω από το κεφάλι μας και κινδυνεύουμε να χάσουμε τις επιχειρήσεις μας και τα σπίτια μας, εμείς επενδύουμε.
Επενδύουμε στα παιδιά μας, στο μέλλον το δικό μας και της Πατρίδας. Μέσα από όμορφες ιστορίες με την εξαιρετική αφήγηση της Μαρίας Παπανικολάου και του Δημήτρη Μικιού, μαθαίνουμε στα παιδιά μας την ιστορία του Αγιωργίτικου κρασιού, του Φλιάσιου οίνου της αρχαιότητας.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους εμπόρους της Νεμέας που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν μου αρνήθηκαν την βοήθειά τους. Η στάση τους αυτή δίνει δύναμη σε 'μένα και το συμβούλιό μου να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μεγαλύτερη πυγμή και πάθος για τα δίκαια αιτήματά τους.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Μεγάλους μας Χορηγούς: τον Δημήτρη Κουτσοδήμο (εμπόριο τροφίμων - ποτών), τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας που μας παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του για να γίνει η γιορτή και τον νέο Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Καλαντζή, ο οποίος με την ιδιότητα του επιχειρηματία (παραγωγή - τυποποίηση ελαιολάδου) αλλά και με την ιδιότητα του Δημάρχου είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο.

                        ο Πρόεδρος

                      Αναστάσιος Μπαρλιάς

Σχόλια