Μαρινέλλα - Κώστας Χατζής στο Green Theater Αρχαίων Κλεωνών Νεμέας

Μια Σπουδαία Μουσική Συνάντηση  στο Green Theater Αρχαίων Κλεωνών Νεμέας - 3 Αυγούστου

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής επιτέλους και πάλι μαζί!!

Επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης. Ενώνουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.
Το αξέχαστο "ΡΕΣΙΤΑΛ" του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και
εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική.

Σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, ενώνοντας και πάλι τις δυνάμεις τους και συνεχίζοντας με αμείωτη δυναμική την καλλιτεχνική τους πορεία, θα μας ταξιδεύψουν και φέτος το καλοκαίρι του 2014 με μια ανεπανάληπτη συναυλία. Επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν και να μας συγκινήσουν με τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Η βραδιά ξεκινά με τον Κώστα Χατζή να ερμηνεύει με την κιθάρα του και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το “Θυμάμαι”, το “Δεν είμ’ εγώ”, το “Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...”.

Στη συνέχεια η Μαρινέλλα με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο τραγουδά τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”, “Σ’αγαπώ ”, “Κι’ ύστερα”, “Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε”, “Η αγάπη όλα τα υπομένει...” και πολλά άλλα.

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα ερμηνεύουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση κλείνει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.

Κυριακή 03 Αυγούστου 2014, 21:30 - Νεμέα, Green theater - Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση
Κανονικό: 15 €
Μειωμένο: 12 € (Φοιτητές, Ανεργοι, ΑΜΕΑ: με επίδειξη ταυτότητας)

Στην είσοδο
Κανονικό: 18 €

Μειωμένο: 15 € (Φοιτητές, Ανεργοι, ΑΜΕΑ: με επίδειξη ταυτότητας)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:


-Viva.gr,  ΚΟΡΙΝΘΟΣ βιβλιοπωλείο Οικονόμου 27410 24448, ΝΕΜΕΑ πρακτορείο Δαλιβίγκας 27460 22972 

Σχόλια