Η αφίσα της ΝΔ για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Σήμερα Πέμπτη συμπληρώνονται 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα μία επετειακή αφίσα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ασφαλώς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ ως λεζάντα υπάρχει η φράση “Η Νέα Μεταπολίτευση ξεκίνησε”.

Θυμίζουμε πως αυτή τη φράση χρησιμοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς, σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα Καθημερινή.

Η ΝΔ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:


Στην ανακοίνωση του κόμματος υπογραμμίζονται τα ακόλουθα: «συμπληρώνονται, στις 24 Ιουλίου, σαράντα χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε. Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους αγωνιστές της αντιδικτατορικής πάλης.

» Αντλούμε, ταυτόχρονα, διδάγματα από την ιστορική εμπειρία. Διασφαλίζουμε τα μεγάλα δημοκρατικά επιτεύγματα της περιόδου εκείνης και την πορεία της Πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια που φέρουν τη σφραγίδα του ιδρυτή της Παράταξής μας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

» Εργαζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από τις αδυναμίες του παρελθόντος, που δίνει προοπτική σε όλους τους Έλληνες. Μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών φτάνουμε τώρα στην έξοδο από την κρίση και μπαίνουμε στο δρόμο της ανάταξης, της ανάπτυξης και της ελπίδας.

» Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε».

ysterografa.gr

Σχόλια