Προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, 2012 - 13


Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε την Τρίτη προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομίσθιων για τον κλάδο του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), τον κλάδο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και του κλάδου της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα ενταχθούν στους Ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ διδακτικού έτους 2012-2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση...
στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν, από 8/8/2012 μέχρι και 17/8/2012.

Η αίτηση για τον κλάδο του ΕΕΠ και ΕΒΠ θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται στην υπ'αριθμ. πρωτ. 91287/Γ6/7-8-2012 σχετική εγκύκλιο. Ενώ, η αίτηση για τον κλάδο της Εδικής Αγωγής και Εκαπίδευσης, ακόμη και για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη καταχωρισμένο φάκελο στο σύστημα, θα πρέπει να συνοδεύεται μόνο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που μνημονεύονται στο ΜΕΡΟΣ Β': ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ της σχετικής εγκυκλίου.

Ως προς τις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραλαβής και καταχώρισης των αιτήσεων, συνίσταται οι υποψήφιοι να επικοινωνούν με τη Δ/νση Εκπ/σης στην οποία επιθυμούν να υποβάλουν την αίτησή τους.

Zougla.gr

Σχόλια