Η ανακοίνωση του υποψήφιου Δήμαρχου Νεμέας Βαγγέλη Ανδριανάκου στο nemeapress!

 Αγαπητοί συμπολίτες, πολίτες του Δήμου Νεμέας


Η έναρξη της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα

μοιάζει ως η κρισιμότερη σε κάθε τομέα (οικονομικό,

πολιτικό, κοινωνικό κλπ). Μπροστά μας έχουμε μια

ριζοσπαστική τομή που αλλάζει ουσιαστικά όχι μόνο την

τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την οργάνωση του

κράτους μας. Το σχέδιο «Καλλικράτης» απαιτεί απ’

όλους τους πολίτες του Δήμου Νεμέας να γίνουν

συνδιαμορφωτές ενός νέου Δήμου, μιας νέας δημοτικής

πραγματικότητας.

Οι απαιτήσεις πλέον διαφοροποιούνται.

Ζητούμενο είναι ο συγχρονισμός μας με τις ραγδαίες

αλλαγές που συντελούνται. Σ’ αυτήν τη νέα πρόκληση πρέπει να συμμετέχουν όλες οι κοινωνικές δυνάμεις της Νεμέας. Σκοπός μας πρέπει να είναι η αλλαγή νοοτροπίας και το πνεύμα συνεργασίας στο μέγιστο βαθμό μέσω της ανανέωσης σε ιδέες, ανθρώπους, πρακτικές και αντιλήψεις. Η κοινωνία επιζητά νέες προτάσεις βασισμένες στη δημόσια διαβούλευση και τη διαφάνεια. Η νέα εποχή που εγκαινιάζεται με τη διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας απαιτεί κι επιτάσσει αξιοπιστία των προσώπων και ένα πολιτικό προσκλητήριο προς όλους τους ενεργούς και προοδευτικούς πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Γι’ αυτό ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» ανανεώνεται, εμπλουτίζεται, μετεξελίσσεται σε μια ανεξάρτητη, δημοτική κίνηση που σκοπό έχει να κινητοποιήσει και να αναδείξει όλες τις δυνάμεις, όλους εκείνους τους ανθρώπους εντός κι εκτός Νεμέας, που ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις πιστεύουν σ’ ένα ισχυρό και λειτουργικό Δήμο, σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Νεμέα.



Απευθύνουμε κάλεσμα:

1. Σε όσους πιστεύουν πως αποτελεί μονόδρομο για τη Νεμέα να κινηθεί με εξωστρέφεια τονίζοντας και προβάλλοντας ταυτόχρονα α) την προσωπικότητά της β) την αξία των προϊόντων της και ιδιαίτερα του κρασιού γ) την πλούσια ιστορία και μυθολογία που διαθέτει δ) το φυσικό της περιβάλλον και ε) το ανθρώπινο δυναμικό της.

2. Σε όσους πιστεύουν σε έναν ισχυρό Δήμο Νεμέας, κύτταρο της Δημοκρατίας και θεμέλιο της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής , που θα σχεδιάζει και υλοποιεί την τοπική ανάπτυξη σε συνεργασία με τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις αλλά και με τη συμμετοχή όλων των πολιτών.

3. Σε όσους πιστεύουν σε ένα Δήμο που θα παρέχει αξιόπιστα ποιοτικές υπηρεσίες, ενώ ο τρόπος λειτουργίας του και η συγκρότησή του θα υπηρετεί το τετράπτυχο ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ

4. Σε όσους πιστεύουν πως αποτελεί προτεραιότητα για την περιοχή μας και τους ανθρώπους της η διάθεση πόρων για την προώθηση του Αγιωργήτικου, ώστε να βρει τη θέση του στο διεθνή ανταγωνισμό και να αποτελέσει και πάλι ικανή πηγή εσόδων για τη νεμεάτικη οικογένεια.

5. Σε όσους πιστεύουν πως είναι επιβεβλημένη η διάθεση πόρων σε δράσεις και έργα που θα μετατρέπουν σε ελκυστικό τουριστικό προϊόν την πλούσια ιστορία-μυθολογία αλλά και το φυσικό περιβάλλον που διαθέτει η περιοχή μας. Δεν επιτρέπεται να μην αποτιμάται οικονομικά για την περιοχή ούτε καν η επισκεψιμότητα του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας.

6. Σε όσους πιστεύουν πως στη Νεμέα και στους ανθρώπους της αξίζει να είναι περήφανοι όχι μόνο για την ιστορία τους αλλά και για όσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε σήμερα.

Σας καλούμε όλους όσους συμμερίζεστε τα παραπάνω να σταθείτε στο πλευρό της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ» βάζοντας τις υπογραφές σας κάτω από τις δικές μας πλαισιώνοντας την κίνησή μας και κάνοντας τις δικές σας προτάσεις στη διαμόρφωση και εξειδίκευση του προγράμματός μας.

Ανδριανάκος Ευάγγελος

Αντωνόπουλος Γεώργιος

Δημόπουλος Δημήτριος

Λιμνιάτης Ευάγγελος

Μητραβέλας Κωνσταντίνος

Μπακασέτας Δημήτριος

Μπενέκος Δημήτριος

Μπέσκα-Νίτερου Βάνα

Παπαϊωάννου Βασίλειος

Παπαντωνίου Κωνσταντίνος

Χρυσικοπούλου-Μπρίνια Σοφία

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και να που αρχίζουν να βγαίνουν τα πρώτα ονόματα. Τα περισσότερα πρόσωπα βέβαια ήταν αναμενόμενα αλλά αυτή είναι μια αρχή. Ελπίζω σύντομα να υπάρξει ανάλογη απάντηση κι από άλλους υποψήφιους Δημάρχους. Άιντε να ανάψουν και λίγο τα αίματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προχωρα.Εισε η πρωτη δυναμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ζητατε να βαλουμε την υπογραφη μας κατω απο τις δικες σας για ποιο λογο ? Αυριο το ιδιο θα ζητησει ο φρουσιος . Ο κοσμος τι λεει τον ρωτησατε? Ο συνδυασμος που ειχατε δεν στηριχτηκε εχετε απαντηση στο γιατι απετυχε και πριν και μετα το 2006. Τελικα υπαρχει καποιος απο τον χωρο του ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστα και εναντια στα συμφεροντα και να γινει ενας διαλογος? Η να παμε σε εκλογες με στηριξη ΝΔ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ενας χαμος γινεται ρε παιδια ο ο ανδριανακος ειναι πιο μπροστα απ ολους εχει ατομα . ο φρουσιος δεν στηριζεται ο καλανζης θελει αλλα.. τα ψηφοδελτια δεν ειναι ευκολο να γεμισουν. τι θα γινει τελικα αν προστεθει και μια νεα προταση απο τον χωρο τησ ΝΔ που θα στραφει ο κοσμος?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλαντζη δεν γινεται τιποτα χωρις εσενα βιασου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
βαγγελη μου οι υπολοιποι του 2006 σε στηριζουνε η οχι ? χανιας σκουρτης κασκανταμης αληθευει οτι μπηκαν στο αλλο ψηφοδελτιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΚΩΣΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δυσκολα τα πραγματα τωρα. οι δηλωμενοι με τον ανδριανακο ΝΔ ες τι θα κανουν . 3-4 απο το μεχρι εχθες ψηφοδελτιο θα πανε με τον πανουσοπουλο και πραγματι θα γινει χαμος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι χαμός θα γίνει με τον ανδριανάκο βρε φίλε ο πανουσόπουλος δεν θα στηριχτεί από τον καλαντζή οπότε άστο . Ο φρουσιος δεν ξέρω από που θα μπορέσει να πάρει ψήφους. Για τα τρία ονόματα που λέτε ότι δεν είναι με τον ανδριανάκο ο κασκαντάμης και ο σκούρτης είναι υποψήφιοι και ο χανιάς τον στηρίζει. Το ίδιο είχε ακουστεί και για τον μπακασέτα.